Browsing by Author Сюсель, О. О.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів | Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Сподар, К. В.; Сюсель, О. О. |
2011-10-20 | Використання нових методів оцінки якості овочевої сировини | Одарченко, Д. Ф.; Діденко, О. В.; Сюсель, О. О. |
2010 | Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста | Одарченко, М. С.; Винник, Л. О.; Сюсель, О. О. |
2012 | Дослідження безпечності заморожених напівфабрикатів із журавлини та калини | Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О. |
2011 | Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання | Одарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Бабіч, А. О.; Сюсель, О. О. |
2013 | Дослідження процесу заморожування ягід калини звичайної | Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Сюсель, О. О.; Кудряшов, А. І. |
2012-04-25 | Дослідження термічної оборотності процесу заморожування напівфабрикату борщової заправки | Сюсель, О. О. |
2012 | Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостями | Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Штих, С. В.; Сюсель, О. О. |
2012-04-25 | Кріоскопічні та оптичні методи товарознавчої оцінки карася річкового | Сюсель, О. О. |
2012-04-25 | Нові плавлені сири з підвищеною біологічною цінністю | Сюсель, О. О. |
2013 | Особливості та проблеми взаємодії теоретичної і практичної підготовки студентів у ВНЗ України | Одарченко, М. С.; Сюсель, О. О. |
2012 | Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів | Одарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О. |
2012 | Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінності | Сорокіна, С. В.; Сюсель, О. О. |
2012-04-25 | Товарознавча оцінка журавлини свіжої як потенційної сировини для виробництва напівфабрикатів | Сюсель, О. О. |