Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6345
Title: | Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста |
Authors: | Одарченко, М. С. Винник, Л. О. Сюсель, О. О. |
Keywords: | листкове тісто;заморожування;консервування;зберігання |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Одарченко М. С., Винник Л. О., Сюсель О. О. Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 346-350. |
Abstract: | Вивчено вплив низькотемпературного заморожування на фізико-хімічні показники листкового тіста. Розглянуто можливість використання заморожування на базі рідкого азоту як способу консервування та
холодильного зберігання листкового тіста. The influence of low-temperature freezing on the physical and chemical characteristics of puff pastry was studied. The possibility of using the freezing, based on liquid nitrogen, as a way of canning and refrigeration storage of puff pastry was considered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6345 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_58.pdf | 250.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.