Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6345
Title: Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста
Authors: Одарченко, М. С.
Винник, Л. О.
Сюсель, О. О.
Keywords: листкове тісто;заморожування;консервування;зберігання
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко М. С., Винник Л. О., Сюсель О. О. Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 346-350.
Abstract: Вивчено вплив низькотемпературного заморожування на фізико-хімічні показники листкового тіста. Розглянуто можливість використання заморожування на базі рідкого азоту як способу консервування та холодильного зберігання листкового тіста.
The influence of low-temperature freezing on the physical and chemical characteristics of puff pastry was studied. The possibility of using the freezing, based on liquid nitrogen, as a way of canning and refrigeration storage of puff pastry was considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6345
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_58.pdf250.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.