Issue Date | Title | Author(s) |
2011-10-20 | Булочні вироби для геродієтичного харчування | Свідло, К. В.; Лазарева, Т. А.; Корзун, В. Н. |
2013 | Дослідження властивостей сировини для обґрунтування технології виробництва дріжджового тіста геродієтичного призначення | Свідло, К. В.; Ель-Та`алу, З. А. |
2012 | Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин | Дьяков, О. Г.; Торяник, О. І.; Свідло, К. В. |
2015 | Моделювання харчової композиції мафінів геродієтичного призначення | Свідло, К. В.; Трохименко, О. В. |
2012 | Напрями конструюв ання інноваційної харчової продукції функціонального призначення | Лазарєва, Т. А.; Свідло, К. В. |
2013 | Овочеві страви геродієтичного призначення | Свідло, К. В.; Пересічний, М. І. |
2012 | Основи конструювання та проектування технології спеціальних продуктів для геродієтичного харчування | Свідло, К. В.; Корзун, В. Н.; Лазарева, Т. А.; Липова, Ю. Ю. |
2015 | Особливості проектування технології м'ясних виробів геродієтичного призначення | Свідло, К. В.; Федорова, О. А. |
2015 | Особливості технології пряникових виробів геродієтичного призначення | Свідло, К. В.; Шевченко, А. А. |
2014 | Перспективи використання дієтичних добавок рослинного походження у виробництві кондитерських пряникових виробів геродієтичного призначення | Свідло, К. В.; Шевченко, А. А. |
2012 | Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукції | Чуйко, А. М.; Свідло, К. В.; Шубіна, Л. Ю.; Чуйко, М. М. |
2012 | Розробка науково обґрунтованих раціонів геродієтичного харчування для хворих на метаболічний синдром | Свідло, К. В. |
2014-05-22 | Розробка переліку послуг для екологічної сертифікації в готельному господарстві | Свідло, К. В.; Мелікян, М. Р. |
2014 | Технологія десертів функціонального призначення | Свідло, К. В.; Липовий, Д. В. |
2013 | Технологія кексового напівфабрикату геродієтичного призначення | Свідло, К. В.; Браженко, Г. В. |
2015 | Технологія м'ясо-субпродуктових паштетів спеціального призначення | Свідло, К. В.; Носань, А. Е. |
2011-10-20 | Технологія рибних січених виробів геродієтичного призначення. | Свідло, К. В. |
2011 | Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування | Свідло, К. В.; Лазарєва, Т. А. |
2014-05-22 | Шляхи підвищення конкурентопридатності готельного продукту в діловому готелі | Шевченко, В. Д.; Свідло, К. В. |