Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4017
Title: Овочеві страви геродієтичного призначення
Authors: Свідло, К. В.
Пересічний, М. І.
Keywords: овочеві страви;кулінарна продукція;геродієтичне харчування
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Свідло К. В., Пересічний М. І. Овочеві страви геродієтичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 97-104.
Abstract: Розглянуто проблему розширення асортименту кулінарної продукції для геродієтичного харчування. Наведено аналіз харчової та біологічної цінності розроблених овочевих страв геродієтичного призначення, побудована модель їх конкурентоспроможності.
In the article the problem of expansion of assortment of сulinary gero dietetic products is examined for a gerontology feed. The analysis of increase of food and biological value of vegetable dishes gerodieticheskogo purpose, a model of competitiveness
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4017
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__15.pdf336.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.