Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Одарченко, М. С.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 32
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Актуальні проблеми підготовки магістрів за освітньо-професійною програмою «Управління безпечністю та якістю товарів»
Одарченко, М. С.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Карпенко, З. П.
2011-10-20
Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожування
Одарченко, М. С.
;
Сесь, А. М.
;
Шкода, О. О.
;
Максимова, А. О.
2015
Використання методу проблемного навчання під час викладання професійно орієнтованих дисциплін
Одарченко, М. С.
;
Карбівнича, Т. В.
2015
Використання інноваційних комп’ютерних технологій під час вивчення дисципліни «Охорона праці»
Одарченко, М. С.
;
Михайлик, В. І.
2010
Властивості листкового тіста під час заморожування
Одарченко, М. С.
;
Даниленко, Л. В.
;
Бондаренко, І. О.
2010
Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тіста
Одарченко, М. С.
;
Винник, Л. О.
;
Сюсель, О. О.
2011-05-19
Вплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тіста
Одарченко, М. С.
;
Одарченко, Д. М.
;
Черкашина, В. Ю.
;
Бабіч, А. О.
2009
Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів
Одарченко, М. С.
;
Андросов, В. Ю.
2011-05-19
Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою
Одарченко, М. С.
;
Одарченко, Д. М.
;
Черкашина, В. Ю.
;
Бабіч, А. О.
2011-10-20
Дослідження основних колориметричних параметрів водних екстрактів ягід після зберігання
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Звягінцева, Г. Л.
2011
Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Бабіч, А. О.
;
Сюсель, О. О.
2011
Експертиза якості кефіру, що реалізується в торговельній мережі міста Харкова
Одарченко, М. С.
;
Ковальова, В. В.
2013
Забезпечення виробництва молока високої якості за рахунок упровадження системи НАССР
Одарченко, М. С.
;
Сесь, А. М.
;
Соколова, Є. Б.
2019
Забезпечення знань майбутніх фахівців з охорони праці
Одарченко, М. С.
;
Михайлик, В. І.
2019-05-15
Застосування «Стенда дослідження захисного заземлення» для підвищення рівня знань безпечної експлуатації електрообладнання
Одарченко, М. С.
;
Михайлик, В. І.
2016
Застосування ділових ігор при викладанні економічних дисциплін
Одарченко, М. С.
;
Піддубний, В. В.
;
Соколова, Є. Б.
2011
Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів
Одарченко, М. С.
;
Сподар, К. В.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Скирда, О. Є.
;
Сподар, К. В.
;
Лісніченко, О. О.
2021
Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
2011
Новий метод експертизи м’яса птиці
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Гасай, Є. Л.
;
Гордієнко, В. В.