Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5895
Title: Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів
Authors: Одарченко, М. С.
Сподар, К. В.
Keywords: сметанні десерти;виробництво кисломолочних продуктів;моностабілізатори структури
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко М. С., Сподар К. В. Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 242-249.
Abstract: Проаналізовано вплив сучасних моностабілізаторів структури на текстуру сметанних десертів: вплив їх виду та дози внесення на органолептичні, реологічні властивості. Науково обґрунтовано та доведено раціональність та ефективність використання стабілізаторів структури для виробництва кисломолочних продуктів.
The influence of modern monostabilizers structure on the texture of cream desserts: the influence of their type and dose on the organoleptic, rheological properties is analyzed. The efficient and effective use of stabilizers structures for the production of dairy products are scientifically sound and proven.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5895
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_40.pdf206.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.