Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Михайлова, С. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Визначення раціональних параметрів концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів при НВЧ-нагріві за умов вакуумування
Потапов, В. О.
;
Михайлова, С. В.
;
Щепа, Є. С.
2015
Викладання дисциплін у сучасному світі інформаційних ресурсів
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Михайлова, С. В.
2011
Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства
Черевко, О. І.
;
Єфремов, Ю. І.
;
Михайлова, С. В.
;
Паращук, Ю. Д.
;
Харлап, М. Д.
;
Руда, Л.
2013
До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів
Потапов, В. О.
;
Качалов, В. В.
;
Михайлова, С. В.
2014
Застосування електроконтактного нагрівання у виробництві хліба та хлібобулочних виробів для дитячого харчування
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Михайлова, С. В.
2011
Класифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технології
Михайлов, В. М.
;
Єфремов, Ю. І.
;
Михайлова, С. В.
;
Борисенко, Т. О.
;
Михайлович, А. О.
;
Старожак, Д. Б.
;
Чумак, Д. В.
2015
НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші зелені пряних овочів
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Михайлова, С. В.
;
Шевченко, А. О.
2016
НВЧ-нагрівання в умовах вакуумування під час виробництва пряно-овочевої продукції
Черевко, О. І.
;
Шевченко, А. О.
;
Михайлова, С. В.
2016
Неперервна освіта впродовж життя як концептуальний орієнтир удосконалення самостійної роботи студентів
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Михайлова, С. В.
2013
Обґрунтування фізичної моделі поширення електромагнітного поля за об’ємом харчових напівфабрикатів довільної форми
Михайлов, В. М.
;
Потапов, В. О.
;
Михайлова, С. В.
2016
Особливості функціонування комплексу технологічного обладнання для випікання пиріжків
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Михайлова, С. В.
2014-05-22
Перспективні напрями створення комбінованих процесів з використанням об’ємних методів нагрівання
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Михайлова, С. В.
2015
Раціональні параметри електричного струму для електроконтактної обробки харчової сировини
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Михайлова, С. В.
;
Чепурний, Д. А.
;
Бабай, М. В.
2012
Раціональні параметри НВЧ-обробки пряних овочів
Михайлов, В. М.
;
Потапов, В. О.
;
Михайлова, С. В.
2013
Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів
Михайлова, С. В.
2010
Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування
Єфремов, Ю. І.
;
Михайлова, С. В.
;
Кострова, К. В.
;
Деменко, А. А.
2011-05-19
Розробка прогресивних технологій дрібнодисперсних систем на основі пряних овочів
Михайлова, С. В.
2011
Рослинна сировина і вдосконалення шляхів тепло-, масообмінної обробки. апаратурне оформлення процесів
Михайлов, В. М.
;
Єфремов, Ю. І.
;
Михайлова, С. В.
;
Ржецький, М. Є.
;
Довженко, Т. М.
;
Черкашин, В. В.
2011
Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировини
Єфремов, Ю. І.
;
Потапов, В. О.
;
Одарченко, М. С.
;
Михайлова, С. В.
2012
Удосконалена установка для переробки заморожених ягід із застосуванням НВЧ-нагрівання
Потапов, В. О.
;
Качалов, В. В.
;
Михайлова, С. В.