Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729
Title: | Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Паращук, Ю. Д. Харлап, М. Д. Руда, Л. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Черевко, О. І. Єфремов, Ю. І. Михайлова, С. В. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Паращук Ю. Д., Харлап М. Д., Руда Л. Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Єфремов Ю. І., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 332. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26729 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_332.pdf | 115.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.