Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26617
Title: Класифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технології
Authors: Борисенко, Т. О.
Михайлович, А. О.
Старожак, Д. Б.
Чумак, Д. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Михайлов, В. М.
Єфремов, Ю. І.
Михайлова, С. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Борисенко Т. О., Михайлович А. О., Старожак Д. Б., Чумак Д. В. Класифікація процесів переробки рослинної сировини та перспективні технології. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Єфремов Ю. І., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 310.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26617
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_310.pdf114.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.