Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольором | Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович |
2019-01-10 | Апарат для низькотемпературної обробки м'ясних виробів ІЧ-випромінюванням | Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович |
2014 | Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини | Маяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Сардаров, Азіз Мурадович |
2020 | Організація системи рекуперації теплоти для використання в закладах ресторанного господарства | Горєлков, Дмитро Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Нечипоренко, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович |
2017 | Оцінювання якості м'ясних січених виробів, смажених у функціонально-замкнених середовищах | Михайлов, Валерій Михайлович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Ляшенко, Богдан Віталійович |
2018-12-26 | Пристрій для смаження січених виробів | Михайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович |
2018-03-12 | Пристрій для смаження січених виробів | Михайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович |
2008 | Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів | Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лебединець, Ігор Володимирович |
2002 | Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Михайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович |
2017 | Розробка універсальної ІЧ-сушарки органічної природної сировини | Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович |
2019-01-10 | Скребковий теплообмінник | Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Мельнік, Олександр Юрійович |
2018-03-12 | Спосіб визначення кольору харчових продуктів | Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Черв'якова, Вікторія Андріївна; Коржавих, Діана Костянтинівна |
2018-04-10 | Спосіб визначення кольору харчових продуктів | Черевко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович |
2018-03-12 | Спосіб виробництва екстрактів з плодів глоду | Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Дахно, Георгій Андрійович; Чорненький, Євгеній Миколайович |
2016-11-10 | Спосіб виробництва конфітюру | Маяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович |