Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Карпенко, Л. К.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукції
Божко, А. В.
;
Гриценко, Д. А.
;
Карпенко, Л. К.
2024
Впровадження інноваційних технологій в системі фахової підготовки майбутніх інженерів в контексті європейської інтеграції
Михайлов, В. М.
;
Богомолов, О. В.
;
Карпенко, Л. К.
2024-04
До питання удосконалення пакувально-дозуючого обладнання в молочній промисловості
Карпенко, Л. К.
;
Вороновський, В. О.
;
Гриценко, Д. А.
2024-04
До питання удосконалення пастерізаційних установок трубчатого типу
Карпенко, Л. К.
;
Яременко, А. С.
;
Пивовар, Р. Ю.
2009
Ділова гра: програмна реалізація і досвід застосування у підготовці інженерів-механіків
Чаговець, В. В.
;
Карпенко, Л. К.
;
Землянко, Ю. В.
2013
Звіт про науково-дослідну роботу «Використання вакуумної НВЧ-технології в процесах сушіння та концентрування пряноароматичної сировини» (заключний)
Черевко, О. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Кіптела, Л. В.
;
Маяк, В. І.
;
Бабкіна, І. В.
;
Карпенко, Л. К.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Маяк, О. А.
;
Михайлова, С. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Буєрова, І. В.
2020
Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка способу та обладнання для виробництва напівфабрикату з плодоовочевлї сировини» (остаточний)
Михайлов, В. М.
;
Загорулько, О. Є.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, А. М.
;
Маяк, О. А.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Карпенко, Л. К.
;
Нечипоренко, І. В.
;
Гордієнко, І. О.
;
Лаврук, В. В.
;
Ібаєв, Е. Б.
;
Мельник, М. І.
;
Чорнецький, Є. М.
2019
Звіт про науково-дослідну роботу «Удосконалення процесів теплової обробки харчової продукції з використанням електрофізичних методів» (остаточний)
Черевко, О. І.
;
Бабкіна, І. В.
;
Михайлов, В. М.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Маяк, О. А.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Карпенко, Л. К.
;
Буєрова, І. В.
;
Гордієнко, І. О.
;
Козін, С. М.
2012
Моделювання впливу параметрів гідротермічної обробки на кулінарну готовність продуктів
Мартиненко, Л. Г.
;
Карпенко, К. В.
;
Карпенко, Л. К.
2011
Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктів
Мартиненко, Л. Г.
;
Карпенко, К. В.
;
Карпенко, Л. К.
2025-04
Модернізація хлібопекарного обладнання: виклики та перспективи
Карпенко, Л. К.
;
Мартинова, М.
;
Божко, А. В.
2024
Обладнання для ферментації у харчовій промисловості: специфіка роботи та інновації
Вороновський, В. О.
;
Штанопруд, І. О.
;
Карпенко, Л. К.
2024-04
Особливості процесу обсмажування кавого зерна
Карпенко, Л. К.
;
Пивовар, Р. Ю.
;
Штанопруд, І. О.
2020
Особливості підготовки інженерно-технічних кадрів
Черевко, О. І.
;
Карпенко, Л. К.
2024-04
Особливості технічного оснащення кав'ярень
Карпенко, Л. К.
;
Яременко, А. С.
;
Штанопруд, І. О.
2024
Перспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловості
Пивовар, Р. Ю.
;
Яременко, А. С.
;
Карпенко, Л. К.
2024
Психологічні аспекти дистанційного навчання в підготовці майбутніх інженерів в умовах європейської інтеграції
Карпенко, Л. К.
;
Богомолов, О. В.
;
Бредихін, В. В.
2024
Психологічні аспекти кар’єрного зростання майбутніх інженерів в умовах європейської інтеграції
Богомолов, О. В.
;
Карпенко, Л. К.
;
Гурський, П. В.
2024
Розробка харчових композицій продукції для людей в умовах постійного стресу
Свідло, К. В.
;
Карпенко, Л. К.
;
Богомолов, О. В.
;
Піддубна, Л. В.
2019
Удосконалення процесів виробництва соусів на основі плодоовочевої сировини
Черевко, О. І.
;
Карпенко, Л. К.