Browsing by Author Карпенко, Л. К.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Вплив сучасного обладнання на ефективність і якість харчової продукціїБожко, А. В.; Гриценко, Д. А.; Карпенко, Л. К.
2024Впровадження інноваційних технологій в системі фахової підготовки майбутніх інженерів в контексті європейської інтеграціїМихайлов, В. М.; Богомолов, О. В.; Карпенко, Л. К.
2024-04До питання удосконалення пакувально-дозуючого обладнання в молочній промисловостіКарпенко, Л. К.; Вороновський, В. О.; Гриценко, Д. А.
2024-04До питання удосконалення пастерізаційних установок трубчатого типуКарпенко, Л. К.; Яременко, А. С.; Пивовар, Р. Ю.
2009Ділова гра: програмна реалізація і досвід застосування у підготовці інженерів-механіківЧаговець, В. В.; Карпенко, Л. К.; Землянко, Ю. В.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Використання вакуумної НВЧ-технології в процесах сушіння та концентрування пряноароматичної сировини» (заключний)Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Кіптела, Л. В.; Маяк, В. І.; Бабкіна, І. В.; Карпенко, Л. К.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Маяк, О. А.; Михайлова, С. В.; Шевченко, А. О.; Буєрова, І. В.
2020Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка способу та обладнання для виробництва напівфабрикату з плодоовочевлї сировини» (остаточний)Михайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Карпенко, Л. К.; Нечипоренко, І. В.; Гордієнко, І. О.; Лаврук, В. В.; Ібаєв, Е. Б.; Мельник, М. І.; Чорнецький, Є. М.
2019Звіт про науково-дослідну роботу «Удосконалення процесів теплової обробки харчової продукції з використанням електрофізичних методів» (остаточний)Черевко, О. І.; Бабкіна, І. В.; Михайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Карпенко, Л. К.; Буєрова, І. В.; Гордієнко, І. О.; Козін, С. М.
2012Моделювання впливу параметрів гідротермічної обробки на кулінарну готовність продуктівМартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К.
2011Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктівМартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К.
2025-04Модернізація хлібопекарного обладнання: виклики та перспективиКарпенко, Л. К.; Мартинова, М.; Божко, А. В.
2024Обладнання для ферментації у харчовій промисловості: специфіка роботи та інноваціїВороновський, В. О.; Штанопруд, І. О.; Карпенко, Л. К.
2024-04Особливості процесу обсмажування кавого зернаКарпенко, Л. К.; Пивовар, Р. Ю.; Штанопруд, І. О.
2020Особливості підготовки інженерно-технічних кадрівЧеревко, О. І.; Карпенко, Л. К.
2024-04Особливості технічного оснащення кав'яреньКарпенко, Л. К.; Яременко, А. С.; Штанопруд, І. О.
2024Перспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловостіПивовар, Р. Ю.; Яременко, А. С.; Карпенко, Л. К.
2024Психологічні аспекти дистанційного навчання в підготовці майбутніх інженерів в умовах європейської інтеграціїКарпенко, Л. К.; Богомолов, О. В.; Бредихін, В. В.
2024Психологічні аспекти кар’єрного зростання майбутніх інженерів в умовах європейської інтеграціїБогомолов, О. В.; Карпенко, Л. К.; Гурський, П. В.
2024Розробка харчових композицій продукції для людей в умовах постійного стресуСвідло, К. В.; Карпенко, Л. К.; Богомолов, О. В.; Піддубна, Л. В.
2019Удосконалення процесів виробництва соусів на основі плодоовочевої сировиниЧеревко, О. І.; Карпенко, Л. К.