Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53912
Назва: | Особливості процесу обсмажування кавого зерна |
Автори: | Карпенко, Л. К. Пивовар, Р. Ю. Штанопруд, І. О. |
Дата публікації: | кві-2024 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Карпенко Л. К., Пивовар Р. Ю., Штанопруд І. О. Особливості процесу обсмажування кавого зерна. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 83. |
Короткий огляд (реферат): | The peculiarities of the process of roasting coffee beans are considered, and the classification of coffee according to the method of roasting beans is given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53912 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-83.pdf | 114.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.