Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62402
Назва: | Перспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловості |
Автори: | Пивовар, Р. Ю. Яременко, А. С. Карпенко, Л. К. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Пивовар Р. Ю., Яременко А. С., Карпенко Л. К. Перспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловості. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 543-546. |
Короткий огляд (реферат): | Основна мета дослідження полягає в оцінці та аналізі потенціалу технології 3D-друку для трансформації харчової промисловості та стратегічного розвитку галузі, що може призвести до значних змін у способах виробництва, розподілу та споживання харчових продуктів, підвищуючи їх якість і доступність. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62402 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_543-546.pdf | 561.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.