Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62402
Назва: Перспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловості
Автори: Пивовар, Р. Ю.
Яременко, А. С.
Карпенко, Л. К.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пивовар Р. Ю., Яременко А. С., Карпенко Л. К. Перспективи розвитку 3D-друку в харчовій промисловості. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 543-546.
Короткий огляд (реферат): Основна мета дослідження полягає в оцінці та аналізі потенціалу технології 3D-друку для трансформації харчової промисловості та стратегічного розвитку галузі, що може призвести до значних змін у способах виробництва, розподілу та споживання харчових продуктів, підвищуючи їх якість і доступність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62402
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_543-546.pdf561.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.