Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2011-05-19 | Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикату | Дуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В. |
2018 | Вечная память | Дуденко, Н. В. |
2012 | Вивчення сортів кукурудзи, районованих у Східній Україні | Ольховська, В. С.; Дуденко, Н. В.; Янчева, М. О. |
2013 | Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентами | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Серік, М. Л. |
2011 | Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів | Павлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С. |
2014-05-22 | Використання ресурсозберігальних технологій переробки колагеновмісної сировини | Дуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О. |
2011 | Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєць | Дуденко, Н. В.; Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Броннікова, О. В. |
2013 | Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду | Дуденко, Н. В.; Янчева, М. О.; Ольховська, В. С. |
2014-05-22 | Дослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини | Дуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О. |
2013 | Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування | Дуденко, Н. В.; Цихановська, І. В.; Андрєєва, Є. І.; Язенкова, В. Є. |
2013 | Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі | Дуденко, Н. В.; Дубініна, А. А.; Синицина, Г. А.; Беляєва, І. М. |
2017 | Звіт про науко-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти технології фортифікованих харчових продуктів та особливості визначення їх складу» (остаточний) | Євлаш, В. В.; Дуденко, Н. В.; Павлоцкая, Л. Ф.; Кузнецова, Т. О.; Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Отрошко, Н. О.; Самойленко, С. О.; Упатова, О. І.; Горбань, В. Г.; Старостенко, В. О.; Пілюгіна, І.; Добровольська, О. В.; Гурікова, І. М. |
2013 | Звіт про науково-дослідну роботу «Використання біопотенціалу колагеномісткої сировини в технологіях продуктів оздоровчого призначення» (заключний) | Дуденко, Н. В.; Дуденко, Н. В.; Коваленко, В. О.; Павлоцька, Л. Ф.; Серік, М. Л.; Антоненко, С. П.; Чернова, Л. О.; Горбань, В. Г.; Панікарова, Б. О.; Янчева, М. О.; Чуйко, Л. О.; Цибань, Л. С.; Коваленко, С. М.; Андрєєва, С. С. |
2014 | Звіт про науково-дослідну роботу «Формування якості та споживних властивостей продуктів дитячого харчування на молочній основі» (заключний) | Хацкевич, Ю. М.; Дейниченко, Г. В.; Дуденко, Н. В.; Черевична, Н. І.; Головко, Т. М.; Марченко, О. Д.; Довгорученко, О. Ю. |
2018 | Методи організації роботи зі студентами, які мають досвід роботи | Віннікова, В. О.; Дуденко, Н. В.; Хацкевич, Ю. М. |
2012 | Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчування | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Чернова, Л. О.; Антоненко, С. П. |
2014-05-22 | Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачами | Черевична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Дуденко, Н. В. |
2016 | Перспективи використання добавки на основі товстолобика в технології рибних січених виробів | Дуденко, Н. В.; Старостенко, Б. О. |
2012 | Перспективи використання порошку топінамбура в технології кондитерських виробів | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф. |
2018 | Перспективи впровадження дуальної системи освіти в Україні | Радченко, А. Е.; Іванніков, П. В.; Дуденко, Н. В. |