Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Дуденко, Н. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011-05-19
Аналітичне обґрунтування використання процесу ферментації яєчної суміші під час приготування бісквітного напівфабрикату
Дуденко, Н. В.
;
Артеменко, В. С.
;
Горбань, О. В.
2018
Вечная память
Дуденко, Н. В.
2012
Вивчення сортів кукурудзи, районованих у Східній Україні
Ольховська, В. С.
;
Дуденко, Н. В.
;
Янчева, М. О.
2013
Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентами
Дуденко, Н. В.
;
Павлоцька, Л. Ф.
;
Горбань, В. Г.
;
Серік, М. Л.
2011
Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробів
Павлоцька, Л. Ф.
;
Дуденко, Н. В.
;
Цибань, Л. С.
2014-05-22
Використання ресурсозберігальних технологій переробки колагеновмісної сировини
Дуденко, Н. В.
;
Панікарова, Б. О.
2011
Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєць
Дуденко, Н. В.
;
Артеменко, В. С.
;
Горбань, О. В.
;
Броннікова, О. В.
2013
Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду
Дуденко, Н. В.
;
Янчева, М. О.
;
Ольховська, В. С.
2014-05-22
Дослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини
Дуденко, Н. В.
;
Панікарова, Б. О.
2013
Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування
Дуденко, Н. В.
;
Цихановська, І. В.
;
Андрєєва, Є. І.
;
Язенкова, В. Є.
2013
Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі
Дуденко, Н. В.
;
Дубініна, А. А.
;
Синицина, Г. А.
;
Беляєва, І. М.
2012
Обґрунтування можливості використання мікроводорості Dunaliella salina для біофортифікації продуктів харчування
Дуденко, Н. В.
;
Павлоцька, Л. Ф.
;
Чернова, Л. О.
;
Антоненко, С. П.
2014-05-22
Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачами
Черевична, Н. І.
;
Хацкевич, Ю. М.
;
Дуденко, Н. В.
2016
Перспективи використання добавки на основі товстолобика в технології рибних січених виробів
Дуденко, Н. В.
;
Старостенко, Б. О.
2012
Перспективи використання порошку топінамбура в технології кондитерських виробів
Дуденко, Н. В.
;
Павлоцька, Л. Ф.
2011-05-19
Перспективы получения и использования пищевых добавок из Dunaliella salina teod
Дуденко, Н. В.
;
Павлоцкая, Л. Ф.
;
Антоненко, С. П.
2011
Плавлений сир з використанням нетрадиційної сировини
Дуденко, Н. В.
;
Бережний, О. В.
2011
Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста
Городжаєв, Д. І.
;
Павлоцька, Л. Ф.
;
Дуденко, Н. В.
;
Чернова, Л. О.
;
Тарасов, С. В.
2011-10-20
Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста
Павлоцька, Л. Ф.
;
Дуденко, Н. В.
;
Чернова, Л. О.
;
Цибань, Л. С.
2011
Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пряничного тіста
Павлоцька, Л. Ф.
;
Дуденко, Н. В.
;
Цибань, Л. С.
;
Сергієва, І. О.
;
Белімова, Д. Н.