Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24451
Title: Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєць
Authors: Броннікова, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Дуденко, Н. В.
Артеменко, В. С.
Горбань, О. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Броннікова О. В. Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєць. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Дуденко Н. В., Артеменко В. С., Горбань О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 112.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24451
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_112.pdf117.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.