Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Гревцева, Н. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 38
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печива
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2020
Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі
Гревцева, Н. В.
;
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.
2014
Використання сучасних інформаційних ресурсів під час виконання курсових і дипломних проектів
Гревцева, Н. В.
;
Артамонова, М. В.
2013
Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста
Гревцева, Н. В.
;
Набоков, Д. О.
;
Даценко, А. М.
2019
Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Касабова, К. Р.
2018
Від освіти до ринку праці
Артамонова, М. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Шматченко, Н. В.
2015
Дослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавків
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2019
Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Городиська, О. В.
2018
Дослідження впливу виноградних порошків на харчову та біологічну цінність здобного печива
Гревцева, Н. В.
;
Самохвалова, О. В.
;
Брикова, Т. М.
2021
Дослідження впливу порошку з виноградних вичавків на реологічні властивості тіста з пшеничного борошна
Гревцева, Н. В.
;
Лоу Веньцзюань
2016
Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печива
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2013
Дослідження збереженості β-каротину в макаронних виробах
Набоков, Д. О.
;
Гревцева, Н. В.
2018
Дослідження поліфенольного складу порошків із виноградних кісточок – джерела природних антиоксидантів для кондитерської глазурі
Городиська, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Самохвалова, О. В.
2012
Застосування системи НАССР під час розробки технології макаронних виробів
Набоков, Д. О.
;
Гревцева, Н. В.
2012
Збереженість каротиноїдів у макаронних виробах
Набоков, Д. О.
;
Гревцева, Н. В.
2018
Звіт про науково-дослідну роботу № 09-17-18Б «Обґрунтування новітніх технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини рослинного та мікробного походження» (остаточний)
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Гревцева, Н. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Касабова, К. Р.
;
Кучерук, З. І.
;
Степанькова, Г. В.
;
Шматченко, Н. В.
;
Шкляєв, О. М.
;
Городиська, О. В.
;
Лапицька, Н. В.
;
Якименко, Д. О.
;
Єрмоленко, В. В.
;
Верешко, А. А.
;
Загаренко, Я. О.
2020
Звіт про науково-дослідну роботу № 09-19-20 Б «Розробка інноваційних технологій хліба і кондитерських виробів оздоровчого та дієтичного призначення» (остаточний)
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Артамонова, М. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Касабова, К. Р.
;
Кучерук, З. І.
;
Степанькова, Г. В.
;
Болховітіна, О. І.
;
Шматченко, Н. В.
;
Губський, С. М.
;
Шкляєв, О. М.
;
Лапицька, Н. В.
;
Недвіга, С. В.
;
Бєликова, В. В.
;
Єрмоленко, В. В.
;
Мельник, К. І.
2016
Звіт про науково-дослідну роботу №02-15-16-Б «Розробка інноваційних технологій хлібобулочних і кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення з використанням продуктів переробки рослинної сировини» (заключний) етап: «Теоретичне обґрунтування використання нових продуктів переробки рослинної сировини у технологіях галузі і дослідження їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції»
Самохвалова, О. В.
;
Кучерук, З. І.
;
Олійник, С. Г.
;
Артамонова, М. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Кравченко, О. І.
;
Неклеса, О. П.
;
Касабова, К. Р.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Степанькова, Г. В.
;
Шматченко, Н. В.
;
Запаренко, Г. В.
;
Новік, Г. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Гречаник, Н. С.
;
Невдачина, Д. С.
;
Парфілова, М. М.
;
Різван, О. Ю.
;
Верешко, А. А.
;
Сердюкова, Ю. В.
;
Чернікова, Ю. О.
2020
Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Гревцева, Н. В.
2016
Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Гревцева, Н. В.
;
Кравченко, О. І.