Browsing by Author Гревцева, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 38  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печиваГревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2020Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузіГревцева, Н. В.; Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.
2014Використання сучасних інформаційних ресурсів під час виконання курсових і дипломних проектівГревцева, Н. В.; Артамонова, М. В.
2013Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тістаГревцева, Н. В.; Набоков, Д. О.; Даценко, А. М.
2019Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Касабова, К. Р.
2018Від освіти до ринку праціАртамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шматченко, Н. В.
2015Дослідження вологоутримуючої здатності порошків із виноградних вичавківСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2019Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Городиська, О. В.
2018Дослідження впливу виноградних порошків на харчову та біологічну цінність здобного печиваГревцева, Н. В.; Самохвалова, О. В.; Брикова, Т. М.
2021Дослідження впливу порошку з виноградних вичавків на реологічні властивості тіста з пшеничного борошнаГревцева, Н. В.; Лоу Веньцзюань
2016Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печиваСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2013Дослідження збереженості β-каротину в макаронних виробахНабоков, Д. О.; Гревцева, Н. В.
2018Дослідження поліфенольного складу порошків із виноградних кісточок – джерела природних антиоксидантів для кондитерської глазуріГородиська, О. В.; Гревцева, Н. В.; Самохвалова, О. В.
2012Застосування системи НАССР під час розробки технології макаронних виробівНабоков, Д. О.; Гревцева, Н. В.
2012Збереженість каротиноїдів у макаронних виробахНабоков, Д. О.; Гревцева, Н. В.
2018Звіт про науково-дослідну роботу № 09-17-18Б «Обґрунтування новітніх технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини рослинного та мікробного походження» (остаточний)Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Шкляєв, О. М.; Городиська, О. В.; Лапицька, Н. В.; Якименко, Д. О.; Єрмоленко, В. В.; Верешко, А. А.; Загаренко, Я. О.
2020Звіт про науково-дослідну роботу № 09-19-20 Б «Розробка інноваційних технологій хліба і кондитерських виробів оздоровчого та дієтичного призначення» (остаточний)Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Болховітіна, О. І.; Шматченко, Н. В.; Губський, С. М.; Шкляєв, О. М.; Лапицька, Н. В.; Недвіга, С. В.; Бєликова, В. В.; Єрмоленко, В. В.; Мельник, К. І.
2016Звіт про науково-дослідну роботу №02-15-16-Б «Розробка інноваційних технологій хлібобулочних і кондитерських виробів функціонального та дієтичного призначення з використанням продуктів переробки рослинної сировини» (заключний) етап: «Теоретичне обґрунтування використання нових продуктів переробки рослинної сировини у технологіях галузі і дослідження їх впливу на якість напівфабрикатів і готової продукції»Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Кравченко, О. І.; Неклеса, О. П.; Касабова, К. Р.; Пілюгіна, І. С.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Запаренко, Г. В.; Новік, Г. В.; Брикова, Т. М.; Гречаник, Н. С.; Невдачина, Д. С.; Парфілова, М. М.; Різван, О. Ю.; Верешко, А. А.; Сердюкова, Ю. В.; Чернікова, Ю. О.
2020Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузіСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.
2016Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузіСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Кравченко, О. І.