Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20908
Title: Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печива
Authors: Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гревцева Н. В., Брикова Т. М. Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 71-72.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20908
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_71-72.pdf957.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.