Перегляд зібрання за групою - Автори Барна, Т. І.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 14 із 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Використання інноваційних форм організації самостійної роботи студентів із дисципліни «Управління якістю послуг»Скирда, О. Є.; Барна, Т. І.
2018Дослідження хімічного складу та вмісту БАР у нових цукатах із редькиГапонцева, О. В.; Барна, Т. І.
2017Звіт про науково-дослідну роботу «Інноваційні технології зберігання плодоовочевої сировини» (остаточний)Летута, Т. М.; Дейниченко, Г. В.; Богомолов, О. В.; Черевична, Н. І.; Щербакова, Т. В.; Віннікова, В. О.; Барна, Т. І.; Гасанова, А. Е.; Ленерт, С. О.; Березовський, Д. В.; Новікова, В.; Фролова, Т. В.; Сібірякова, К. С.; Бурча, М.; Щербак, Т. А.
2019Звіт про науково-дослідну роботу № 08-18-19 Б «Удосконалення способів зберігання плодів та овочів з використанням плівкоутворюючих композицій» (остаточний)Летута, Т. М.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Іванніков, П. В.; Онищенко, В. М.; Віннікова, В. О.; Гапонцева, О. В.; Барна, Т. І.; Фролова, Т. В.; Новікова, В. С.
2018Компетенції фахівця-товарознавця в сучасних умовах ринкової економікиСоколовська, О. О.; Янчева, М. О.; Барна, Т. І.
2019-05-15Коньяк чи бренді: історія та сучасні проблемиЧеревична, Н. І.; Барна, Т. І.
2016Організація та контроль самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Методи визначення фальсифікації товарів»Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Барна, Т. І.
2019-05-15Оцінювання конкурентоспроможності вафельБарна, Т. І.; Рачкован, О. Д.
2016Порівняльна характеристика вимог до показників безпечності рибиХацкевич, Ю. М.; Барна, Т. І.
2015Підвищення ефективності технології викладання дисципліни «Методи визначення фальсифікації товарів»Малюк, Л. П.; Попова, Т. М.; Барна, Т. І.
2015Розробка нових сиркових десертів із використанням пшеничних висівок та вівсяного борошнаЧеревична, Н. І.; Малюк, Л. П.; Барна, Т. І.
2018Розробка та оцінка якості йогурту на основі соєвого молока підвищеної біологічної цінностіВіннікова, В. О.; Барна, Т. І.
2013Товарознавча оцінка кисломолочного продукту на основі сметани та фруктового пюреЩербакова, Т. В.; Кобрін, В. М.; Барна, Т. І.
2019Інноваційні підходи до організації освітнього процесу в закладах вищої освітиЧеревична, Н. І.; Гапонцева, О. В.; Барна, Т. І.