Перегляд зібрання за групою - Автори Барна, Т. І.
Результати 1 до 14 із 14
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Використання інноваційних форм організації самостійної роботи студентів із дисципліни «Управління якістю послуг» | Скирда, О. Є.; Барна, Т. І. |
2018 | Дослідження хімічного складу та вмісту БАР у нових цукатах із редьки | Гапонцева, О. В.; Барна, Т. І. |
2017 | Звіт про науково-дослідну роботу «Інноваційні технології зберігання плодоовочевої сировини» (остаточний) | Летута, Т. М.; Дейниченко, Г. В.; Богомолов, О. В.; Черевична, Н. І.; Щербакова, Т. В.; Віннікова, В. О.; Барна, Т. І.; Гасанова, А. Е.; Ленерт, С. О.; Березовський, Д. В.; Новікова, В.; Фролова, Т. В.; Сібірякова, К. С.; Бурча, М.; Щербак, Т. А. |
2019 | Звіт про науково-дослідну роботу № 08-18-19 Б «Удосконалення способів зберігання плодів та овочів з використанням плівкоутворюючих композицій» (остаточний) | Летута, Т. М.; Хацкевич, Ю. М.; Скирда, О. Є.; Іванніков, П. В.; Онищенко, В. М.; Віннікова, В. О.; Гапонцева, О. В.; Барна, Т. І.; Фролова, Т. В.; Новікова, В. С. |
2018 | Компетенції фахівця-товарознавця в сучасних умовах ринкової економіки | Соколовська, О. О.; Янчева, М. О.; Барна, Т. І. |
2019-05-15 | Коньяк чи бренді: історія та сучасні проблеми | Черевична, Н. І.; Барна, Т. І. |
2016 | Організація та контроль самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Методи визначення фальсифікації товарів» | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Барна, Т. І. |
2019-05-15 | Оцінювання конкурентоспроможності вафель | Барна, Т. І.; Рачкован, О. Д. |
2016 | Порівняльна характеристика вимог до показників безпечності риби | Хацкевич, Ю. М.; Барна, Т. І. |
2015 | Підвищення ефективності технології викладання дисципліни «Методи визначення фальсифікації товарів» | Малюк, Л. П.; Попова, Т. М.; Барна, Т. І. |
2015 | Розробка нових сиркових десертів із використанням пшеничних висівок та вівсяного борошна | Черевична, Н. І.; Малюк, Л. П.; Барна, Т. І. |
2018 | Розробка та оцінка якості йогурту на основі соєвого молока підвищеної біологічної цінності | Віннікова, В. О.; Барна, Т. І. |
2013 | Товарознавча оцінка кисломолочного продукту на основі сметани та фруктового пюре | Щербакова, Т. В.; Кобрін, В. М.; Барна, Т. І. |
2019 | Інноваційні підходи до організації освітнього процесу в закладах вищої освіти | Черевична, Н. І.; Гапонцева, О. В.; Барна, Т. І. |