Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37030
Title: Порівняльна характеристика вимог до показників безпечності риби
Authors: Хацкевич, Ю. М.
Барна, Т. І.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хацкевич Ю. М., Барна Т. І. Порівняльна характеристика вимог до показників безпечності риби. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 253-254.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37030
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_253-254.pdf111.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.