Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9771
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorПолевич, В. В.-
dc.date.accessioned2022-10-19T19:10:08Z-
dc.date.available2022-10-19T19:10:08Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГоловко Т. М., Полевич В. В. Моделювання рецептурного складу паштетів, виготовлених з використанням НКХ та еламіну. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 478-483.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9771-
dc.description.abstractЗапропоновано нові види паштетів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію та йоду, шляхом використання напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та еламіну. Проведено оптимізацію рецептурного складу паштетів та встановлено раціональний вміст рецептурних компонентів.uk_UA
dc.description.abstractThe new types of pates are offered enriched with bioorganic compounds of calcium and iodine is offered, by the use of half-finished food bone product (HFBP) and elamin. Optimization of compounding composition of pates is conducted and ra tional maintenance of compounding components is set.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectеламінuk_UA
dc.subjectнапівфабрикат кістковий харчовий (НКХ)uk_UA
dc.subjectпаштетиuk_UA
dc.subjectсполуки кальцію та йодуuk_UA
dc.titleМоделювання рецептурного складу паштетів, виготовлених з використанням НКХ та еламінуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_76.pdf793.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.