Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9752
Название: | Хімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементів |
Авторы: | Онищенко, В. М. Янчева, М. О. Островерх, І. С. |
Ключевые слова: | кишкова сировина;м'ясопереробні підприємства;токсичні елементи |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Онищенко В. М., Янчева М. О., Островерх І. С. Хімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 466-472. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено хімічний склад та його змiни залежно від ступеня обробки i строків зберігання яловичих та свинячих черев. На підставі одержаних результатiв дослідження вмісту токсичних елементів у кишковій сировині, що надходить на м'ясопереробні підприємства Харківського регіону, визначено її безпечнiсть. Запропоновано внесення у відповідні нормативи критеріїв безпечності кишок за вмістом токсичних елементів. The chemical composition and its changes depending on the degree of treatment and shelf-life of beef and pork rounds were researched. The safety of guts raw material in the meat packing enterprises of the Kharkiv region was determined on the base of inves tigation results on the containing of toxic elements. The entry in the according standards of the safety criteria of guts on the containing of toxic elements was offered. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9752 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_74.pdf | 721.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.