Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9594
Title: | Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану |
Authors: | Торяник, О. І. Дьяков, О. Г. Луньова, О. С. |
Keywords: | безбілкове тісто;ксантан;дієтичний хліб;спін-спінова релаксація;імпульсний спектрометр ЯМР |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Торяник О. І., Дьяков О. Г., Луньова О. С. Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 448-453. |
Abstract: | Проведено дослідження спін-спінової релаксації з використанням імпульсного спектрометра ЯМР у безбілковому тісті з малими добавками ксантану, які впливають на споживчі характеристики дієтичного хліба. Research of spin-spin relaxation in conducted with the use of impulsive spectrometer NMR in the non-protein dough with small additions of xanthan gum, which influence on consumer descriptions of dietary bread. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9594 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_71.pdf | 471.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.