Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9594
Title: Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану
Authors: Торяник, О. І.
Дьяков, О. Г.
Луньова, О. С.
Keywords: безбілкове тісто;ксантан;дієтичний хліб;спін-спінова релаксація;імпульсний спектрометр ЯМР
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Торяник О. І., Дьяков О. Г., Луньова О. С. Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 448-453.
Abstract: Проведено дослідження спін-спінової релаксації з використанням імпульсного спектрометра ЯМР у безбілковому тісті з малими добавками ксантану, які впливають на споживчі характеристики дієтичного хліба.
Research of spin-spin relaxation in conducted with the use of impulsive spectrometer NMR in the non-protein dough with small additions of xanthan gum, which influence on consumer descriptions of dietary bread.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9594
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_71.pdf471.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.