Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9594
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorЛуньова, О. С.-
dc.date.accessioned2022-10-18T17:47:34Z-
dc.date.available2022-10-18T17:47:34Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationТоряник О. І., Дьяков О. Г., Луньова О. С. Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 448-453.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9594-
dc.description.abstractПроведено дослідження спін-спінової релаксації з використанням імпульсного спектрометра ЯМР у безбілковому тісті з малими добавками ксантану, які впливають на споживчі характеристики дієтичного хліба.uk_UA
dc.description.abstractResearch of spin-spin relaxation in conducted with the use of impulsive spectrometer NMR in the non-protein dough with small additions of xanthan gum, which influence on consumer descriptions of dietary bread.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбезбілкове тістоuk_UA
dc.subjectксантанuk_UA
dc.subjectдієтичний хлібuk_UA
dc.subjectспін-спінова релаксаціяuk_UA
dc.subjectімпульсний спектрометр ЯМРuk_UA
dc.titleДослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантануuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_71.pdf471.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.