Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9594
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Торяник, О. І. | - |
dc.contributor.author | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Луньова, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-18T17:47:34Z | - |
dc.date.available | 2022-10-18T17:47:34Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Торяник О. І., Дьяков О. Г., Луньова О. С. Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 448-453. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9594 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження спін-спінової релаксації з використанням імпульсного спектрометра ЯМР у безбілковому тісті з малими добавками ксантану, які впливають на споживчі характеристики дієтичного хліба. | uk_UA |
dc.description.abstract | Research of spin-spin relaxation in conducted with the use of impulsive spectrometer NMR in the non-protein dough with small additions of xanthan gum, which influence on consumer descriptions of dietary bread. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | безбілкове тісто | uk_UA |
dc.subject | ксантан | uk_UA |
dc.subject | дієтичний хліб | uk_UA |
dc.subject | спін-спінова релаксація | uk_UA |
dc.subject | імпульсний спектрометр ЯМР | uk_UA |
dc.title | Дослідження спін-спінової релаксації у безбілковому тісті для виготовлення дієтичного хліба з добавками ксантану | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_71.pdf | 471.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.