Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9505
Назва: Аналіз результатів дослідження якості виконання технологічного процесу в рослинництві
Автори: Алфьоров, Олексій Ігорович
Савченко, Володимир Борисович
Іванов, Володимир Іванович
Ключові слова: результати вимірювань;параметри;числові характеристики;середнє значення;дисперсія;середнє квадратичне відхилення;коефіцієнт варіації досліджуваної величини;генеральні характеристики;вибіркові характеристики
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків ХНТУСГ ім. П. Василенка
Бібліографічний опис: Алфьоров О. І., Савченко В. Б., Іванов В. І. Аналіз результатів дослідження якості виконання технологічного процесу в рослинництві: методичні вказівки до проведення практичних занять з дисциплін «Надійність технологічних систем в рослинництві» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 208 «Агроінженерія». Харків: ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2021. 9 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки «Аналіз результатів дослідження якості виконання технологічного процесу в рослинництві» розроблено з метою надання практичних навичок студентам під час вирішення ними індивідуальних задач на практичних заняттях з дисципліни «Надійність технологічних систем в рослинництві». Включають необхідні теоретичні положення, які дозволяють отримати навички використання відповідних розрахункових методів. Методичні вказівки містять також варіанти індивідуальних завдань, приклад і вимоги щодо оформлення звіту про виконану роботу. В додатку надано довідковий матеріал. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 208 «Агроінженерія»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9505
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mv_1 NTSR_21.pdf330.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.