Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9505
Title: | Аналіз результатів дослідження якості виконання технологічного процесу в рослинництві |
Authors: | Алфьоров, Олексій Ігорович Савченко, Володимир Борисович Іванов, Володимир Іванович |
Keywords: | результати вимірювань;параметри;числові характеристики;середнє значення;дисперсія;середнє квадратичне відхилення;коефіцієнт варіації досліджуваної величини;генеральні характеристики;вибіркові характеристики |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків ХНТУСГ ім. П. Василенка |
Citation: | Алфьоров О. І., Савченко В. Б., Іванов В. І. Аналіз результатів дослідження якості виконання технологічного процесу в рослинництві: методичні вказівки до проведення практичних занять з дисциплін «Надійність технологічних систем в рослинництві» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 208 «Агроінженерія». Харків: ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2021. 9 с. |
Abstract: | Методичні вказівки «Аналіз результатів дослідження якості виконання технологічного процесу в рослинництві» розроблено з метою надання практичних навичок студентам під час вирішення ними індивідуальних задач на практичних заняттях з дисципліни «Надійність технологічних систем в рослинництві». Включають необхідні теоретичні положення, які дозволяють отримати навички використання відповідних розрахункових методів. Методичні вказівки містять також варіанти індивідуальних завдань, приклад і вимоги щодо оформлення звіту про виконану роботу. В додатку надано довідковий матеріал. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 208 «Агроінженерія» |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9505 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mv_1 NTSR_21.pdf | 330.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.