Випуск 1 (9) Ч2 : [62] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 62
Дата випускуНазваАвтор(и)
2009Становлення і розвиток української правової свідомості та культури за кодифікаційними процедурами статутів Великого князівства литовськогоДмитрієнко, І.В.; Дмитрієнко, Ю.М.
2009Проблеми та перспективи становлення, модернізації, розвитку української звичаєвої правосвідомості та культури кримінальних і кримінально-процесуальних відносин польсько-литовської добиДмитрієнко, Ю.М.
2009Стан і перспективи становлення та розвитку артефактів і архетипів української правової свідомості та культуриДмитрієнко, Ю.М.
2009Становлення та розвиток української правової свідомості та культури за цільовими станами судочинства польсько-литовської добиДмитрієнко, І.В.; Дмитрієнко, Ю.М.
2009Структура форм реалізації кримінальної відповідальності: загальний підхідБойко, Д.А.; Бойко, Ю.А.
2009До проблеми діалектного мовлення жителів ПервомайщиниАндреєва, Т.В.; Грищенко, Р.
2009Фізичне виховання як засіб підвищення інтелектуальної працездатності студентів та можливості регулювання рухомої активностіМахова, Н.В.
2009Використання ігрового методу та методу змагань фізичного виховання у вдосконаленні психофізичних якостей студентів ХДУХТКудряшов, І.О.; Артюгін, А.В.
2009Фізичні вправи як основний засіб профілактики «комп'ютерних» захворювань, боротьби з «комп'ютерною» втомою та підвищення розумової працездатності студентів ХДУХТ та осіб, які працюють за комп'ютеромВолошин, В.І.; Петрова, Л.І.; Левченко, М.О.
2009Variants and dialects of the english language (Варіанти та діалекти англійської мови)Саватєєва, Л.В.; Тріщ, О.М.; Муравйова, О.М.
2009Ступінь толерантності у відхиленні від нормативного використання розмовної мовиКов'ях, І.І.
2009Загальні труднощі перекладу текстів у галузі методики викладання іноземних мовКолесник, А.О.; Грабар, Т.В.
2009Система вправ для навчання аудіюваннюБорисова, А.О.; Архипова, В.О.; Буханцев, Д.О.
2009Професійно-орієнтоване навчання іноземної мови студентівБєлікова, О.Ф.
2009Підвищення якості вивчення ділової іноземної мови у вищій школіВерескун, С.В.
2009Оптимізація процесу вивчення іноземних мов з використанням методу рольових ігор у вищій школіБорисова, А.О.; Архипова, В.О.; Самойлова, С.Л.
2009Основні напрями аналізу природи суспільного життя в соціальній думці середньовіччяНікітіна, В.В.
2009Соціальне страхування як соціальний інститут: його сутність, риси і роль у розвитку суспільстваНікітіна, В.В.; Поставний, А.О.
2009Тенденція розвитку гендерних процесів на початку ХХІ століття в Україні та західних країнахВарипаєв, О.М.; Обозна, М.В.
2009Соціологічний аналіз розвитку національної книги в УкраїніСтадник, І.М.; Каширська, О.М.; Мусієнко, А.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 62