Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25707
Title: Фізичні вправи як основний засіб профілактики «комп'ютерних» захворювань, боротьби з «комп'ютерною» втомою та підвищення розумової працездатності студентів ХДУХТ та осіб, які працюють за комп'ютером
Authors: Волошин, В.І.
Петрова, Л.І.
Левченко, М.О.
Keywords: фізичні вправи;профілактика;«комп'ютерні» захворювання;боротьба;«комп'ютерна» втома;розумова працездатність;студенти;ХДУХТ;особи, які працюють за комп'ютером;exercise;prevention;"computer" diseases;struggle;"computer" fatigue;mental;capacity;students;KhDUHT;persons working at a computer;физические упражнения;профилактика;«компьютерные» заболевания;борьба;«компьютерная» усталость;умственная работоспособность;студенты;ХГУПТ;лица, работающие за компьютером
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Волошин В.І., Петрова Л.І., Левченко М.О. Фізичні вправи як основний засіб профілактики «комп'ютерних» захворювань, боротьби з «комп'ютерною» втомою та підвищення розумової працездатності студентів ХДУХТ та осіб, які працюють за комп'ютером. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 379-383.
Abstract: Вивчалась проблема негативного впливу тривалої роботи за комп'ютером на здоров'я людини. Розглянуто фізичні вправи, як основний засіб профілактики втоми та підвищення розумової працездатності студентів ХДУХТ, які працюють за комп'ютером.
The problem of negative influence of long time work with the computer for the human’ s health is student. Physical exercises as the main variant of the prophylactic of tiredness and increase of intelligence capacity for work of students of KSUFT who are working with the computer are considerate.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25707
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(2)__56.pdf529 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.