Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25731
Title: Проблеми та перспективи становлення, модернізації, розвитку української звичаєвої правосвідомості та культури кримінальних і кримінально-процесуальних відносин польсько-литовської доби
Authors: Дмитрієнко, Ю.М.
Keywords: українська звичаєва правосвідомість;культура;кримінальні відносини;кримінально-процесуальні відносини;польсько-литовська доба;модернізація;ukrainian customary legal awareness;culture;criminal relations;criminal procedural relations;polish-lithuanian era;modernization;украинское обычное правосознание;культура;уголовные отношения;уголовно-процессуальные отношения;польско-литовское время;модернизация
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дмитрієнко Ю.М. Проблеми та перспективи становлення, модернізації, розвитку української звичаєвої правосвідомості та культури кримінальних і кримінально-процесуальних відносин польсько-литовської доби. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.2. С. 427-439.
Abstract: Запропоновано аналіз проблем та перспектив становлення, модернізації та розвитку української звичаєвої правосвідомості та культури кримінальних і кримінально-процесуальних відносин польсько-литовської доби на конкретних прикладах.
It is offered ananis problems and prospects modernisations and developments of the Ukrainian traditional legal consciousness and culture of criminal and criminally-remedial relations of polko-lithuanian time.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25731
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(2)__63.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.