Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9384
Название: Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів з дисципліни "Сертифікація товарів" для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Авторы: Селютіна, Галина Анатоліївна
Ключевые слова: сертифікація;товари;сертифікація товарів;методичні рекомендації;індивідуальні завдання;самостійна робота;студенти
Дата публикации: 2018
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів з дисципліни "Сертифікація товарів" для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / укладач Г. А. Селютіна. Харків : ХДУХТ, 2018. 19 с.
Краткий осмотр (реферат): Вивчення дисципліни «Сертифікація товарів» обумовлено актуальнiстю розв’язання проблеми забезпечення споживачiв яксними товарами. Сучасний фахiвець повинен знати роль, завдання, технологiю сертифiкацii, вмiти як самому її проводити, так i готувати документи, товари для цього. Методичнi рекомендації призначенi для самостійної роботи над навчальним матерiалом за вказаною тематикою. Крім того, методичні рекомендації можут бути використані для самостiйно пiдготовки до рейтингової атестації і курсового залiку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9384
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekom_samostijna_robota_sertifikaciya_tovariv_2018.pdf577.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.