Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9383
Назва: Товарознавство
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Ольховська, Вікторія Сергіївна
Ключові слова: товарознавство;обслуговування;тестові завдання;перевірка знань
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Товарознавство: пакет тестових завдань для комплексної перевірки знань із дисципліни для студентів денного та заочного відділень напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" / уклад. : М. О. Янчева, В. С. Ольховська. Х. : ХДУХТ, 2012. 45 с.
Короткий огляд (реферат): Згідно з кваліфікаційно-професійними характеристиками та вимогами підготовки бакалаврів з менеджменту готельно-ресторанної справи у них повинно сформуватися уявлення про сучасний асортимент продовольчих і непродовольчих товарів, а також фактори, що впливають на формування їх якості в процесі товаропросування. Для проведення контролю опанування цих напрямків знань і вмінь, що мають студенти, призначені комплексні контрольні роботи з дисципліни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9383
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kkz_testovi_zavd_tovaroznavstvo_sfera_obslugovuv_2012.pdf353.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.