Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorОльховська, Вікторія Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-10-17T20:48:42Z-
dc.date.available2022-10-17T20:48:42Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТоварознавство: пакет тестових завдань для комплексної перевірки знань із дисципліни для студентів денного та заочного відділень напряму підготовки 1401 "Сфера обслуговування" / уклад. : М. О. Янчева, В. С. Ольховська. Х. : ХДУХТ, 2012. 45 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9383-
dc.description.abstractЗгідно з кваліфікаційно-професійними характеристиками та вимогами підготовки бакалаврів з менеджменту готельно-ресторанної справи у них повинно сформуватися уявлення про сучасний асортимент продовольчих і непродовольчих товарів, а також фактори, що впливають на формування їх якості в процесі товаропросування. Для проведення контролю опанування цих напрямків знань і вмінь, що мають студенти, призначені комплексні контрольні роботи з дисципліни.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтоварознавствоuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectтестові завданняuk_UA
dc.subjectперевірка знаньuk_UA
dc.titleТоварознавствоuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kkz_testovi_zavd_tovaroznavstvo_sfera_obslugovuv_2012.pdf353.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.