Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9373
Название: Спосіб виробництва локшини підвищеної харчової цінності
Авторы: Звєрєв, Віктор Олександрович
Шаніна, Ольга Миколаївна
Дугіна, Катерина Валентинівна
Дата публикации: 11-мар-2014
Библиографическое описание: Спосіб виробництва локшини підвищеної харчової цінності: пат. 88184 Україна: МПК (2014.01), A23L 1/00. № u 2013 08018. В. О. Звєрєв, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна; заявл. 25.06.2013; опубл. 11.03.2014, Бюл. № 5. 4 с.
Серия/номер: 11;88184
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва локшини підвищеної харчової цінності включає підготовку сухої рецептурної суміші з борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту трансглутаміназа, замішування тіста у тістомісильній камері з водою та овочевим пюре (гарбузовим, морквяним або шпинатовим) до вологості 28-32 %, його вистоювання, розкачування, різання виробів та сушіння, сортування та пакування. На етапі підготовки сухих рецептурних компонентів борошно пшеничне хлібопекарське змішують з ферментом трансглутаміназа у співвідношенні 100:0,05, а на етапі підготовки рідкої фази овочеве пюре (гарбузове, морквяне або шпинатове) у кількості 20 % до маси борошна змішують з водою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9373
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
88184.pdf149.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.