Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9371
Назва: Спосіб виробництва борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінності
Автори: Дугіна, Катерина Валентинівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Звєрєв, Віктор Олександрович
Дата публікації: 11-бер-2014
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінності: пат. 88185 Україна: МПК A23L 1/16 (2006.01). № u 2013 08021. К. В. Дугіна, О. М. Шаніна, В. О. Звєрєв; заявл. 25.06.2013; опубл. 11.03.2014, Бюл. № 5. 4 с.
Серія/номер: 11;88185
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінності включає підготовку сухої рецептурної суміші компонентів, замішування тіста у пресі-тістозмішувачі з водою, його пресування, формування виробів, їх сушіння, сортування та пакування. При цьому на етапі підготовки сухих рецептурних компонентів готують попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту, а на етапі замішування тіста змішують житній солод, борошно пшеничне хлібопекарське та підготовлену попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту трансглутаміназа.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9371
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
88185.pdf150.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.