Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9371
Название: Спосіб виробництва борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінності
Авторы: Дугіна, Катерина Валентинівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Звєрєв, Віктор Олександрович
Дата публикации: 11-мар-2014
Библиографическое описание: Спосіб виробництва борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінності: пат. 88185 Україна: МПК A23L 1/16 (2006.01). № u 2013 08021. К. В. Дугіна, О. М. Шаніна, В. О. Звєрєв; заявл. 25.06.2013; опубл. 11.03.2014, Бюл. № 5. 4 с.
Серия/номер: 11;88185
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінності включає підготовку сухої рецептурної суміші компонентів, замішування тіста у пресі-тістозмішувачі з водою, його пресування, формування виробів, їх сушіння, сортування та пакування. При цьому на етапі підготовки сухих рецептурних компонентів готують попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту, а на етапі замішування тіста змішують житній солод, борошно пшеничне хлібопекарське та підготовлену попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту трансглутаміназа.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9371
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
88185.pdf150.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.