Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9371
Название: | Спосіб виробництва борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінності |
Авторы: | Дугіна, Катерина Валентинівна Шаніна, Ольга Миколаївна Звєрєв, Віктор Олександрович |
Дата публикации: | 11-мар-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінності: пат. 88185 Україна: МПК A23L 1/16 (2006.01). № u 2013 08021. К. В. Дугіна, О. М. Шаніна, В. О. Звєрєв; заявл. 25.06.2013; опубл. 11.03.2014, Бюл. № 5. 4 с. |
Серия/номер: | 11;88185 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва борошняних формованих виробів підвищеної харчової цінності включає підготовку сухої рецептурної суміші компонентів, замішування тіста у пресі-тістозмішувачі з водою, його пресування, формування виробів, їх сушіння, сортування та пакування. При цьому на етапі підготовки сухих рецептурних компонентів готують попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту, а на етапі замішування тіста змішують житній солод, борошно пшеничне хлібопекарське та підготовлену попередню суміш борошна пшеничного хлібопекарського та ферменту трансглутаміназа. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9371 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
88185.pdf | 150.63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.