Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9356
Title: | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба |
Authors: | Шаніна, Ольга Миколаївна Мінченко, Сергій Миколайович |
Issue Date: | 10-Jun-2016 |
Citation: | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба: пат. 107391 Україна: МПК A21D 8/02 (2006/01). № u 2015 08626. О. М. Шаніна, С. М. Мінченко; заявл. 07.09.2015; опубл. 10.06.2016, Бюл. № 11. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;107391 |
Abstract: | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба включає підготовку сипкої сировини, приготування рідкої фази тіста, замішування і бродіння тіста, формування, розстоювання і термообробку парою тістових заготовок, охолодження хліба. Як борошняну сировину використовують суміш з борошна рисового та борошна сортового у співвідношенні (80-82):(20-18) або суміш з борошна рисового та шроту соняшникового харчового у співвідношенні (93-95):(7-5). Як коректор структури виробів застосовують меланж яєчний в кількості 10-12 % до маси борошняної сировини. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9356 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
107391.pdf | 166.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.