Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9356
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorМінченко, Сергій Миколайович-
dc.date.accessioned2022-10-17T18:55:33Z-
dc.date.available2022-10-17T18:55:33Z-
dc.date.issued2016-06-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва парового безглютенового хліба: пат. 107391 Україна: МПК A21D 8/02 (2006/01). № u 2015 08626. О. М. Шаніна, С. М. Мінченко; заявл. 07.09.2015; опубл. 10.06.2016, Бюл. № 11. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9356-
dc.description.abstractСпосіб виробництва парового безглютенового хліба включає підготовку сипкої сировини, приготування рідкої фази тіста, замішування і бродіння тіста, формування, розстоювання і термообробку парою тістових заготовок, охолодження хліба. Як борошняну сировину використовують суміш з борошна рисового та борошна сортового у співвідношенні (80-82):(20-18) або суміш з борошна рисового та шроту соняшникового харчового у співвідношенні (93-95):(7-5). Як коректор структури виробів застосовують меланж яєчний в кількості 10-12 % до маси борошняної сировини.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;107391-
dc.titleСпосіб виробництва парового безглютенового хлібаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
107391.pdf166.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.