Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9356
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Мінченко, Сергій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-17T18:55:33Z | - |
dc.date.available | 2022-10-17T18:55:33Z | - |
dc.date.issued | 2016-06-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба: пат. 107391 Україна: МПК A21D 8/02 (2006/01). № u 2015 08626. О. М. Шаніна, С. М. Мінченко; заявл. 07.09.2015; опубл. 10.06.2016, Бюл. № 11. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9356 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба включає підготовку сипкої сировини, приготування рідкої фази тіста, замішування і бродіння тіста, формування, розстоювання і термообробку парою тістових заготовок, охолодження хліба. Як борошняну сировину використовують суміш з борошна рисового та борошна сортового у співвідношенні (80-82):(20-18) або суміш з борошна рисового та шроту соняшникового харчового у співвідношенні (93-95):(7-5). Як коректор структури виробів застосовують меланж яєчний в кількості 10-12 % до маси борошняної сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;107391 | - |
dc.title | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
107391.pdf | 166.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.