Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9356
Название: | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба |
Авторы: | Шаніна, Ольга Миколаївна Мінченко, Сергій Миколайович |
Дата публикации: | 10-июн-2016 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба: пат. 107391 Україна: МПК A21D 8/02 (2006/01). № u 2015 08626. О. М. Шаніна, С. М. Мінченко; заявл. 07.09.2015; опубл. 10.06.2016, Бюл. № 11. 5 с. |
Серия/номер: | 11;107391 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва парового безглютенового хліба включає підготовку сипкої сировини, приготування рідкої фази тіста, замішування і бродіння тіста, формування, розстоювання і термообробку парою тістових заготовок, охолодження хліба. Як борошняну сировину використовують суміш з борошна рисового та борошна сортового у співвідношенні (80-82):(20-18) або суміш з борошна рисового та шроту соняшникового харчового у співвідношенні (93-95):(7-5). Як коректор структури виробів застосовують меланж яєчний в кількості 10-12 % до маси борошняної сировини. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9356 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
107391.pdf | 166.4 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.