Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9356
Назва: Спосіб виробництва парового безглютенового хліба
Автори: Шаніна, Ольга Миколаївна
Мінченко, Сергій Миколайович
Дата публікації: 10-чер-2016
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва парового безглютенового хліба: пат. 107391 Україна: МПК A21D 8/02 (2006/01). № u 2015 08626. О. М. Шаніна, С. М. Мінченко; заявл. 07.09.2015; опубл. 10.06.2016, Бюл. № 11. 5 с.
Серія/номер: 11;107391
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва парового безглютенового хліба включає підготовку сипкої сировини, приготування рідкої фази тіста, замішування і бродіння тіста, формування, розстоювання і термообробку парою тістових заготовок, охолодження хліба. Як борошняну сировину використовують суміш з борошна рисового та борошна сортового у співвідношенні (80-82):(20-18) або суміш з борошна рисового та шроту соняшникового харчового у співвідношенні (93-95):(7-5). Як коректор структури виробів застосовують меланж яєчний в кількості 10-12 % до маси борошняної сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9356
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
107391.pdf166.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.