Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9317
Назва: | Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні |
Автори: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Ленерт, Світлана Олександрівна Хоменко, Ольга Олексіївна Черевична, Наталія Іванівна |
Ключові слова: | арахіс;хімічний склад;дослідження;оцінка;якість;адаптація;вирощування;Україна |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О., Черевична Н. І. Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні : монографія. Х. : ХДУХТ, 2017. 101 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії подано результати наукових досліджень загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні, їх стероїдного комплексу, а також амінота жирнокислотного складу. Наведено результати комплексного дослідження сортових особливостей арахісу до накопичення контамінантів і безпечні способи їх зниження. Призначена для науковців, практичних працівників харчової промисловості, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців для харчопереробної промисловості та торгівлі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9317 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
monografiya_doslidzh_him_skladu_ta_ocinka_yakosti_arahisu_2017.pdf | 2.9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.