Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9317
Назва: Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні
Автори: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Хоменко, Ольга Олексіївна
Черевична, Наталія Іванівна
Ключові слова: арахіс;хімічний склад;дослідження;оцінка;якість;адаптація;вирощування;Україна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О., Черевична Н. І. Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні : монографія. Х. : ХДУХТ, 2017. 101 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії подано результати наукових досліджень загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні, їх стероїдного комплексу, а також амінота жирнокислотного складу. Наведено результати комплексного дослідження сортових особливостей арахісу до накопичення контамінантів і безпечні способи їх зниження. Призначена для науковців, практичних працівників харчової промисловості, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців для харчопереробної промисловості та торгівлі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9317
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
monografiya_doslidzh_him_skladu_ta_ocinka_yakosti_arahisu_2017.pdf2.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.