Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9317
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorХоменко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorЧеревична, Наталія Іванівна-
dc.date.accessioned2022-10-17T15:49:58Z-
dc.date.available2022-10-17T15:49:58Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О., Черевична Н. І. Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні : монографія. Х. : ХДУХТ, 2017. 101 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9317-
dc.description.abstractУ монографії подано результати наукових досліджень загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні, їх стероїдного комплексу, а також амінота жирнокислотного складу. Наведено результати комплексного дослідження сортових особливостей арахісу до накопичення контамінантів і безпечні способи їх зниження. Призначена для науковців, практичних працівників харчової промисловості, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців для харчопереробної промисловості та торгівлі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectарахісuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectадаптаціяuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectУкраїнаuk_UA
dc.titleДослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україніuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
monografiya_doslidzh_him_skladu_ta_ocinka_yakosti_arahisu_2017.pdf2.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.