Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9317
Название: Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні
Авторы: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Хоменко, Ольга Олексіївна
Черевична, Наталія Іванівна
Ключевые слова: арахіс;хімічний склад;дослідження;оцінка;якість;адаптація;вирощування;Україна
Дата публикации: 2017
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О., Черевична Н. І. Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні : монографія. Х. : ХДУХТ, 2017. 101 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії подано результати наукових досліджень загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні, їх стероїдного комплексу, а також амінота жирнокислотного складу. Наведено результати комплексного дослідження сортових особливостей арахісу до накопичення контамінантів і безпечні способи їх зниження. Призначена для науковців, практичних працівників харчової промисловості, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців для харчопереробної промисловості та торгівлі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9317
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
monografiya_doslidzh_him_skladu_ta_ocinka_yakosti_arahisu_2017.pdf2.9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.