Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9317
Title: Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні
Authors: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Хоменко, Ольга Олексіївна
Черевична, Наталія Іванівна
Keywords: арахіс;хімічний склад;дослідження;оцінка;якість;адаптація;вирощування;Україна
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О., Черевична Н. І. Дослідження хімічного складу та оцінка якості сортів арахісу, адаптованих до вирощування в Україні : монографія. Х. : ХДУХТ, 2017. 101 с.
Abstract: У монографії подано результати наукових досліджень загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні, їх стероїдного комплексу, а також амінота жирнокислотного складу. Наведено результати комплексного дослідження сортових особливостей арахісу до накопичення контамінантів і безпечні способи їх зниження. Призначена для науковців, практичних працівників харчової промисловості, викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку фахівців для харчопереробної промисловості та торгівлі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9317
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
monografiya_doslidzh_him_skladu_ta_ocinka_yakosti_arahisu_2017.pdf2.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.