Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9299
Назва: Спосіб отримання пастили білкової
Автори: Даюб, Антанус
Перцевий, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гурський, Петро Васильович
Омельченко, Світлана Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимірівна
Янчик, Марія Володимирівна
Дата публікації: 17-сер-2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Спосіб отримання пастили білкової: пат. 151578 Україна: МПК A23L 21/10 (2016.01). № u 2021 06787. А. Даюб, Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик; заявл. 29.11.2021; опубл. 17.08.2022, Бюл.№ 33. 6 с.
Серія/номер: 11;151578
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання пастили білкової включає змішування прогрітого яблучного пюре разом з білковою добавкою, з цукром-піском, зі збивним компонентом, збивання отриманої суміші, додавання гарячого агаро-цукрово-патокового сиропу, внесення кислоти молочної, есенції, перемішування, формування пласта, вистоювання для структуроутворення, розрізання на брусочки, обсипання цукровою пудрою, сушіння, охолодження, фасування, пакування. Як білкову добавку використовують порошок йодованого пророщеного нуту відновленого, а як збивний компонент використовують яєчний білок з Hyfoama VPN у певному співвідношенні 10:1.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9299
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
151578_DBTU.pdf166.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.