Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9299
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДаюб, Антанус-
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorЮрченко, Світлана Леонідівна-
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorЧеремська, Тетяна Володимірівна-
dc.contributor.authorЯнчик, Марія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-10-17T13:21:47Z-
dc.date.available2022-10-17T13:21:47Z-
dc.date.issued2022-08-17-
dc.identifier.citationСпосіб отримання пастили білкової: пат. 151578 Україна: МПК A23L 21/10 (2016.01). № u 2021 06787. А. Даюб, Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик; заявл. 29.11.2021; опубл. 17.08.2022, Бюл.№ 33. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9299-
dc.description.abstractСпосіб отримання пастили білкової включає змішування прогрітого яблучного пюре разом з білковою добавкою, з цукром-піском, зі збивним компонентом, збивання отриманої суміші, додавання гарячого агаро-цукрово-патокового сиропу, внесення кислоти молочної, есенції, перемішування, формування пласта, вистоювання для структуроутворення, розрізання на брусочки, обсипання цукровою пудрою, сушіння, охолодження, фасування, пакування. Як білкову добавку використовують порошок йодованого пророщеного нуту відновленого, а як збивний компонент використовують яєчний білок з Hyfoama VPN у певному співвідношенні 10:1.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;151578-
dc.titleСпосіб отримання пастили білковоїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
151578_DBTU.pdf166.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.