Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9299
Название: Спосіб отримання пастили білкової
Авторы: Даюб, Антанус
Перцевий, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гурський, Петро Васильович
Омельченко, Світлана Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимірівна
Янчик, Марія Володимирівна
Дата публикации: 17-авг-2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Спосіб отримання пастили білкової: пат. 151578 Україна: МПК A23L 21/10 (2016.01). № u 2021 06787. А. Даюб, Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик; заявл. 29.11.2021; опубл. 17.08.2022, Бюл.№ 33. 6 с.
Серия/номер: 11;151578
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання пастили білкової включає змішування прогрітого яблучного пюре разом з білковою добавкою, з цукром-піском, зі збивним компонентом, збивання отриманої суміші, додавання гарячого агаро-цукрово-патокового сиропу, внесення кислоти молочної, есенції, перемішування, формування пласта, вистоювання для структуроутворення, розрізання на брусочки, обсипання цукровою пудрою, сушіння, охолодження, фасування, пакування. Як білкову добавку використовують порошок йодованого пророщеного нуту відновленого, а як збивний компонент використовують яєчний білок з Hyfoama VPN у певному співвідношенні 10:1.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9299
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
151578_DBTU.pdf166.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.