Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9295
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Камсуліна, Наталія Валеріївна Гринченко, Ольга Олексіївна Гринченко, Наталя Геннадіївна Маяк, Ольга Анатоліївна Іващенко, Сергій Григорович Маренкова, Тетяна Іванівна Діхтярь, Альона Миколаївна Котляр, Олег Володимирович |
Дата публікації: | 14-вер-2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного: пат. 151798 Україна: МПК (2022.01) A23C 19/00). № u 2022 00177. Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, Т. І. Маренкова, О. В. Котляр.; заявл. 17.01.2022; опубл. 14.09.2022, Бюл.№ 37. 5 с. |
Серія/номер: | 11;151798 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та розплавленої олії кокосової у співвідношенні 2:1. Як сіль плавильна використовують суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні 1:1. Як консервант використовують сорбат калію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9295 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
151798_DBTU.pdf | 151.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.