Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9295
Название: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Маяк, Ольга Анатоліївна
Іващенко, Сергій Григорович
Маренкова, Тетяна Іванівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Дата публикации: 14-сен-2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного: пат. 151798 Україна: МПК (2022.01) A23C 19/00). № u 2022 00177. Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, Т. І. Маренкова, О. В. Котляр.; заявл. 17.01.2022; опубл. 14.09.2022, Бюл.№ 37. 5 с.
Серия/номер: 11;151798
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та розплавленої олії кокосової у співвідношенні 2:1. Як сіль плавильна використовують суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні 1:1. Як консервант використовують сорбат калію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9295
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
151798_DBTU.pdf151.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.