Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9295
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorГринченко, Наталя Геннадіївна-
dc.contributor.authorМаяк, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorІващенко, Сергій Григорович-
dc.contributor.authorМаренкова, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorДіхтярь, Альона Миколаївна-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.date.accessioned2022-10-17T13:08:15Z-
dc.date.available2022-10-17T13:08:15Z-
dc.date.issued2022-09-14-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сиру плавленого ковбасного: пат. 151798 Україна: МПК (2022.01) A23C 19/00). № u 2022 00177. Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, Т. І. Маренкова, О. В. Котляр.; заявл. 17.01.2022; опубл. 14.09.2022, Бюл.№ 37. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9295-
dc.description.abstractСпосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та розплавленої олії кокосової у співвідношенні 2:1. Як сіль плавильна використовують суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні 1:1. Як консервант використовують сорбат калію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;151798-
dc.titleСпосіб отримання сиру плавленого ковбасногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
151798_DBTU.pdf151.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.