Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9273
Назва: Спосіб отримання пастили
Автори: Даюб, Антанус
Перцевий, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гурський, Петро Васильович
Омельченко, Світлана Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Черемська, Тетяна Володимірівна
Янчик, Марія Володимирівна
Дата публікації: 28-вер-2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Спосіб отримання пастили: пат. 151879 Україна: МПК A23L 21/10 (2016.01). № u 2021 06774. А. Даюб, Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик; заявл. 29.11.2021; опубл. 28.09.2022, Бюл.№ 39. 6 с.
Серія/номер: 11;151879
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання пастили включає змішування прогрітого яблучного пюре разом з цукром-піском, яєчним білком, збивання отриманої суміші, додавання гарячого агаро-цукрово-патокового сиропу, внесення кислоти молочної, есенції, перемішування, формування пласта, вистоювання для структуроутворення, розрізання на брусочки, обсипання цукровою пудрою, сушіння, охолодження, фасування, пакування. До яєчного білка додають збивний компонент Hyfoama VPN у співвідношенні 10:1; 10:0,7; 10:0,35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9273
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
151879_DBTU.pdf176.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.