Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9273
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДаюб, Антанус-
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorЮрченко, Світлана Леонідівна-
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorЧеремська, Тетяна Володимірівна-
dc.contributor.authorЯнчик, Марія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-10-17T12:27:14Z-
dc.date.available2022-10-17T12:27:14Z-
dc.date.issued2022-09-28-
dc.identifier.citationСпосіб отримання пастили: пат. 151879 Україна: МПК A23L 21/10 (2016.01). № u 2021 06774. А. Даюб, Ф. В. Перцевий, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик; заявл. 29.11.2021; опубл. 28.09.2022, Бюл.№ 39. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9273-
dc.description.abstractСпосіб отримання пастили включає змішування прогрітого яблучного пюре разом з цукром-піском, яєчним білком, збивання отриманої суміші, додавання гарячого агаро-цукрово-патокового сиропу, внесення кислоти молочної, есенції, перемішування, формування пласта, вистоювання для структуроутворення, розрізання на брусочки, обсипання цукровою пудрою, сушіння, охолодження, фасування, пакування. До яєчного білка додають збивний компонент Hyfoama VPN у співвідношенні 10:1; 10:0,7; 10:0,35.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;151879-
dc.titleСпосіб отримання пастилиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
151879_DBTU.pdf176.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.